Не вважав Порошенка президентом, знав, що він – бізнесмен – відомий адвокат

Я ніколи не вважав Порошенка президентом, а завжди знав, що він – бізнесмен. За весь час своєї каденції при владі Петро Олексійович зумів збудувати свою величезну бізнес-імперію, формально не працюючи в бізнесі весь той час.

Про це в інтерв’ю для ІА «ПІКА» розповів відомий український адвокат Сергій Войченко.

“Взагалі, весь його бізнес набув максимального розвитку саме тоді, коли він перебував на державних посадах. Чому так сталось – можна гадати по-різному і це можуть бути лише версії, але факт залишається фактом. Проте зараз ми можемо говорити про те, що Порошенко завжди сприймав владу як бізнес-проект”, – сказав він.

Ексклюзивні новини у нашому Телеграм-каналі! ! Приєднуйтесь! https://t.me/pika_net_ua

І додав: “Пригадаймо всі великі корупційні скандали, в які потрапляв він і його оточення за весь час перебування при владі, не лише на посаді президента. Тому з огляду на політику, це дійсно могло бути, проте поки це лише слова. В принципі, Віктор Медведчук міг назвати ім’я будь-якого іншого політика і вже він був би зобов’язаний доводити свою невинність”.

Більше читайте за посиланням: “«Це лише «вступні титри», це ще навіть не зав’язка, я вже мовчу про кульмінацію» – відомий юрист про «справу Медведчука-Порошенка».